17 Mayıs 2010 Pazartesi

Alex'e Açık Mektup!

Sevgili Alex,

Nasılsın, iyi misin? Beni sorarsan fena değilim, en azından Denizli maçından ötürü alışkanlık oldu. Hem zaten neleri görmüştük biz, 7 sene gelmeyen şampiyonlukla büyüdük, 2. şampiyonluğu anca 13 yaşında gördük, bunu mu atlatamayacağız?!

Her neyse, sana iki çift sözüm olacak:

Oynadığın klüpte hem kaptan, hem de 10 numaraysan,

Heykelinin dikilmesini istenecek kadar çok seviliyorsan,

6 yıldır dilini bilmediğin bir yerde bol para kazanıp krallar gibi de yaşıyorsan,

Her sene milyon eurolar harcanan bir takım tamamen senin üzerine kuruluyorsa,

Kültüründe, geleneğinde, genlerinde HÜCUM olan bir klüp senin yüzünden yıllardır tek santrfor oynatılıyorsa,

Yabancı transferlerinde eski arkadaşlarının alınmasına öncelik tanınıyorsa,

Ligin en önemli maçında GOL ATACAKSIN!

Takım arkadaşların panik halinde ceza yayında pas yaparken bir KAPTAN gibi hem onları hem de tribünleri sakinleştireceksin. Forvetler gol atamıyorsa sen atacaksın.

ATAMIYORSAN DA GİDECEKSİN!

Lütfen git Alex.

Git ki seni en azından güzel anılarla hatırlayalım.

Git kendinden daha çok bezdirmeden....

10 yorum:

  1. Ne yazık ki yanlış bir yazı olmuş bana göre. Belki Alex olmasaydı bu takım ligi 3. veya 4. bitirecekti buraya kadar bizi getirenlerin en başında Alex yer alıyor. Bu mantıkla bütün sezon takımı şampiyonluk yarışında tutan ve buna rağmen son maçta gol atamayan C.Ronaldo'nun Real Madrid'den, Rooney'nin de M.Utd'dan gitmesi gerekir. Her final maçında veya her son maçta gol atacak veya gol atması istenecek bir futbolcu ya da bir sporcu dünya üzerinde yoktur. Kadrodaki her futbolcu gidebilir ama gitmesi istenecek en son kişi Alex'tir.

    YanıtlaSil
  2. kafayı yemişsin arkadaş sen. atacaksın ne ya? atmasaydı sen dün 4.lük maçına çıkıyordun. sen ağladın mı bilmiyorum da adamın karısı ağladı. alex kadar üzüldüğünü falan da düşünmüyorum, anında böyle saçma bir yazı kaleme alabildiğin için. hadi git bu blog aleminden, git ki hiçbir şekilde anmayalım seni ve senin gibileri.

    YanıtlaSil
  3. Nobre Kezman Güiza gibi forvetleri koyarsan adamın önüne değil Alex Messi olsa bir halt yiyemez..Adam Kaç sezondur kaç maçtır bizi ipten aldı biliyormusun?...Şu anda Fenerbahçe Güizaya rağmen Son maça taşıdıysa umutlarını, bu adamın sayesindedir...Selçuk Şahin bir gol attı diye kahraman yapıp ALEX gibi adamı takımda istememek Bukalemunluluktur...Bence Alex takımdan gitmesin Sen başka takımı tut...Hoşçakal

    YanıtlaSil
  4. burak alex'le ilgili yazma istersen artık...

    YanıtlaSil
  5. sevgili alex'in 1 sezon pierre-nobre ikilsiyle oynadığı seneyi güle oynaya şampiyon bitirmiştik..Bu takımda Alex gibi bir cevher varken onun önüne 6 sezonda sadece 2 kere düzgün forvet koyabilen yönetimi düşünmek lazım..

    Alex'in önünde şu 6 senede düzgün iki forvet oynasa 5 şampiyonluğumuz vardı

    YanıtlaSil
  6. @ 1. Adsız: "Alex olmasaydı bu takım ligi 3. veya 4. bitirecekti" demişsin, lakin şunu unutma ki, buralara tek pozisyon bulamadığımız G. Antep maçında Güiza'nın golüyle, yine tek (hatta yarım) pozisyon bulamadığımız derbide Selçuk'un 35 küsür metreden golüyle, Kasımpaşa maçında aylardır oynamamış Bekir'in golüyle, Ankaragücü maçında kimsenin gol beklemediği Mehmet-Güiza-Cristian'ın golleriyle kazandığımızı unutma. Çıkart şimdi bu 12 puanı, gör bakalım kaçıncıymışız?

    @ gelipartt: yukarıdaki yazı senin için de geçerli arkadaşım. beğenmiyorsan okumazsın bir daha, olur biter. yeter ki Alex'i savunman da en az benim eleştirilerim kadar gerçekçi ve mantıklı olsun.

    @ 2. Adsız: Tabi canım, hatta Alex toplara küçük çocuk gibi vururken de Güiza yüzünden öyle vurdu, değil mi?!

    @ scugnizzi: Sana kalmamış.

    @ Tuğberk: 2. adsız arkadaşa yazdıklarım senin için de geçerli. Bu kadar değer biçilen birinin Denizli'de de, dün akşam da kurtarması lazımdı takımını. Gençlerden oluşan bir kadroyu tek başına sırtlayan Van Hooijdonk'a bile bu kadar değer biçilmemişti. Cidden yazık....

    YanıtlaSil
  7. nankörlük bu olsa gerek..
    "atacaksın"mış.. alex'in attıklarıyla buraya geldi bu takım. ha alex'li sistemi sevmezsin fener'e uymuyor dersin, başka. ama böyle, bu üslupla "gol atacaksın" deyip alex'in kişiliğine sallamak olmaz.

    YanıtlaSil
  8. bu mektubu alex'e göndermezsin umarım..

    YanıtlaSil
  9. Hepsi gitsin bi Alex kalsın be! Bari efsanemi almayın elimden..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...